Din indkøbskurv er tom.

 Crash replacement 50% rabat** Gælder kun vare købt direkte hos BCW og kun vare som er skadet ved styrt.

 Vi har fri returforsendelse** gælder kun i Danmark

Fragtfri over 300 kr med GLS.

Vi har 90 dages returret.

Om BCW

Per Bausager startede med at køre cykelløb som 12-årig i Roskilde Cykel Ring i 1968. I de kommende år var klubben en stormagt i dansk cykling. Reno B. Olsen og Junker Jørgensen var klubbens store stjerner, men der var adskillige meget solide ryttere i klubben. Kim G. Svendsen og Per Bausager var de første i det kuld af talenter der skød frem igennem de næste år, hvor også Michael Marcussen og Hans Henrik Ørsted kom til.

Per Bausager var i første led af den guldalder der kom til at præge dansk cykelsport i de næste mange år, da trænerlegenden John Struve overtog den danske talentfabrik. Under John Struve vandt Per Bausager som junior 2 danske mesterskaber, et nordisk mesterskab og EM-sølv i holdløb sammen med Gert Frank, Ole Redsted og Olaf Petersen. Samme år skabte han sensation i Stjerneløbet da han, som 17-årig var med på dispensation, og blev nr. 2. Herefter kørte han sig gennem D-C og B-klassen på 13 starter, hvilket var rekord, og kørte kun 1½ år i A-klassen før han blev professionel i en alder af 20 år.

De følgende 7 år kørte Per Bausager som hjælperytter for forskellige kaptajner som fx Baronchelli, Basso, Johansson og Chioccioli, men den største tilfredstillelse kom som hjælper for Giovanni Battaglin, da denne i 1981 vandt både Giro d’Italia og Vuelta a Espana. Per har endvidere kørt 7 VM som professionel og alle klassikerne, og har ved siden af landevejskarrieren kørt 35 6-dagesløb som professionel - blandt andet som makker med Gert Frank, Hans Henrik Ørsted og Kim G. Svendsen.

Efter at cyklen blev hængt på krogen i 1984 var Per Bausager gennem et par år træner for eliterytterne i sin gamle klub Roskilde Cykel Ring, og blev i 1989 formand for Dansk Professionel Cykelforbund. Kort efter startede han sit egen forretning i cykelverdenen, blandt andet med agenturer fra nogle af de gamle bekendte fra Italien, som Pinarello og Battaglin.

Siden 1989 har Per Bausager sammen med sin kone Lizette drevet forskellige aktiviteter i cykelbranchen, og har ofte været first mover med nye forretningskoncepter i branchen. Således startede de Bikebuster, som var først på det danske marked med internethandel allerede i 1998. I 2014 etabledere Lizette og Per websitet BCW, som sælger Manifattura Valcismons brands, Castelli, Sportful og Karpos